Over Delupe

VISION AND MISSION

Algemeen

Delupe is een website met product- en prijsvergelijkingen. Ons doel is u een nauwkeurig beeld te geven van het aanbod als u op zoek bent naar een specifiek product

Wij zoeken, vinden en vergelijken de beste prijzen in verschillende categorieën. Zo helpen wij u geld te besparen bij uw koop.

Delupe vergelijkt producten en prijzen van meer dan 330 verschillende webshops met in totaal meer dan 1 miljoen producten.

 

Serieus & gratis

Internet biedt ongekend veel mogelijkheden. Maar helaas trekt internet ook bedrijven aan met minder goede bedoelingen. Zij maken gebruik van min of meer vage concepten en hebben alle maar één doel, namelijk om u als consument te bedriegen en hiermee geld te verdienen.

Dit gebeurt helaas nog steeds. U moet hierbij denken aan websites met creatieve veilingen, onlogische voorwaarden en andere opmerkelijke concepten die lokken met koopjes en extreem lage prijzen. Het betreft prijzen die achteraf niet blijken te kloppen.

Delupe distantieert zichten ten stelligste van deze handelspraktijken. Wij richten ons uitsluitend op het vinden en vergelijken van prijzen en producten van serieuze shops, die de gebruikelijke regels naleven en u daarmee een veilige handel garanderen.

Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze dienst, en meer shops in ons aanbod te betrekken en onze service te verbeteren, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Vanzelfsprekend is Delupe voor u als consument geheel gratis.

 

Onze missie

Onze missie is om de favoriete website met product- en prijsvergelijking te worden. Daarom ontvangen we graag voorstellen tot verbetering, zodat onze dienst zo goed mogelijk wordt.

Wij hopen dat Delupe u kan helpen bij het vinden van het beste aanbod van precies dat product dat u zoekt.

U helpt ons door vrienden en kennissen over Delupe te vertellen. Alleen op die manier kunnen we alle shops op de hoogte van onze dienstverlening brengen en er daarmee voor zorgen dat we altijd het beste aanbod vinden.

Succes met het speuren & shoppen!